MHP Seçmeniyle Buluştu

Ardeşen 27.03.2024 - 15:21, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:24 2465+ kez okundu.
 

MHP Seçmeniyle Buluştu

MHP Seçmeniyle Buluştu
MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Cemil Bayrak Seçmeniyle bir araya geldi. MHP Ardeşen Teşkilatı İl Başkanı İhsan Alkan’ın da katıldığı bir toplantı düzenlendi. Ardeşen İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya MHP Rize İl başkanı İhsan Alkan, MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Cemil Bayrak, İlçe Başkanı Hamdi Zenginal Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partililer katıldı. Ardeşen Beş Yıldız Düğün Salonunda yapılan toplantıda MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve Ardeşen Belediye BAŞKAN Adayı Cemil Bayrak birer konuşma yaptı.      
MHP Seçmeniyle Buluştu

MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Cemil Bayrak Seçmeniyle bir araya geldi. MHP Ardeşen Teşkilatı İl Başkanı İhsan Alkan’ın da katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Ardeşen İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya MHP Rize İl başkanı İhsan Alkan, MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Cemil Bayrak, İlçe Başkanı Hamdi Zenginal Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partililer katıldı.

Ardeşen Beş Yıldız Düğün Salonunda yapılan toplantıda MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve Ardeşen Belediye BAŞKAN Adayı Cemil Bayrak birer konuşma yaptı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.