18 Mart Çanakkale Zaferi Programı

Ardeşen 18.03.2024 - 14:16, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 kez okundu.
 

18 Mart Çanakkale Zaferi Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Ardeşen Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumu programı düzenlendi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Ardeşen Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumu programı düzenlendi.   Tüm yurt genelinde olduğu gibi Ardeşen’de DE yapılan, 1 18 Mart Çanakkale zaferi kutlama ve şehitleri anma töreni İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesinin çelenklerinin sunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.   Kaymakamlık önünde çelenk sunumu programının ardından anma etkinliği Alparslan Ortaokulu konferans salonunda devam etti.   Ardeşen Yavuz Selim Ortaokulu Müdürlüğünce hazırlanan program oratoryo günün anlam ve önemine binaen yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ve kapanış.   Belediye Başkanı Avni Kahya günle ilgili şunları kaydetti; “18 Mart Çanakkale destanını yazan ecdadımıza bize bırakılan bu emaneti bizlerde kanımızın son damlasına kadar savunup koruyacağımıza söz veriyoruz. Bundan Mütevellit, Çanakkale başta olmakla birlikte kurtuluş savaşında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimizde şükranla yâd ediyorum.” Mesajı yayımladı.   Öte yandan; Belediyemizce, bu anlamlı gün ile ilgili bastırdığımız Ardeşen Şehitleri Kitabımızı da davetlilere dağıtıldı.  Haber: Murat UÇKAN  
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Ardeşen Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumu programı düzenlendi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Ardeşen Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumu programı düzenlendi.

 

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Ardeşen’de DE yapılan, 1 18 Mart Çanakkale zaferi kutlama ve şehitleri anma töreni İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesinin çelenklerinin sunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

 

Kaymakamlık önünde çelenk sunumu programının ardından anma etkinliği Alparslan Ortaokulu konferans salonunda devam etti.

 

Ardeşen Yavuz Selim Ortaokulu Müdürlüğünce hazırlanan program oratoryo günün anlam ve önemine binaen yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ve kapanış.

 

Belediye Başkanı Avni Kahya günle ilgili şunları kaydetti; “18 Mart Çanakkale destanını yazan ecdadımıza bize bırakılan bu emaneti bizlerde kanımızın son damlasına kadar savunup koruyacağımıza söz veriyoruz. Bundan Mütevellit, Çanakkale başta olmakla birlikte kurtuluş savaşında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimizde şükranla yâd ediyorum.” Mesajı yayımladı.

 

Öte yandan; Belediyemizce, bu anlamlı gün ile ilgili bastırdığımız Ardeşen Şehitleri Kitabımızı da davetlilere dağıtıldı.

 Haber: Murat UÇKAN




























 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.