Eksilmez: "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır"

Ardeşen 27.03.2024 - 09:14, Güncelleme: 27.03.2024 - 09:18 2487+ kez okundu.
 

Eksilmez: "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır"

Eksilmez: "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır"
SP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Kemal Eksilmez 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Anadolu Dershanesi öğretmen ve öğrencilerle söyleşi, Güney Köy sakinleri ile toplantı, Pirinçlik Köyü sakinleri ile toplantı, Kahvehaneler ve Cafeler ziyaret, Ak Parti Tunca Belde seçim bürosuna ziyaret, MHP Ardeşen seçim bürosuna ziyaret, millî Takımımızın Maçını Kemal Eksilmez sevenleri ile beraber izlediler. Eksilmez yaptığı açıklamada; seçimlere sayılı günler kala her gün katlanarak büyüyen bizlere karşı olan ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum, her kesime ulaşmaya gayret ediyoruz, bizim derdimiz Ardeşen, gelecek nesiller için, büyük Ardeşen için çabalarımız, Muaffak olacağımıza inancımız tam,1 Nisan sabahı Ardeşen Kemal Eksilmez Belediye Başkanı olarak görecekler Tüm Ardeşen’iler, bizler Ardeşen sevdalılarız 7/24 kendimizi çalışacağız, hiçbir şekilde adam kayırma, haksızlık, yapmayacağız, bunlar bizim için bir ilkedir “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır”(hadis-i şerif) düsturu ile çizgimizi bozmayacağız dedi.                
Eksilmez: "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır"

SP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Kemal Eksilmez 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Anadolu Dershanesi öğretmen ve öğrencilerle söyleşi, Güney Köy sakinleri ile toplantı, Pirinçlik Köyü sakinleri ile toplantı, Kahvehaneler ve Cafeler ziyaret, Ak Parti Tunca Belde seçim bürosuna ziyaret, MHP Ardeşen seçim bürosuna ziyaret, millî Takımımızın Maçını Kemal Eksilmez sevenleri ile beraber izlediler.

Eksilmez yaptığı açıklamada; seçimlere sayılı günler kala her gün katlanarak büyüyen bizlere karşı olan ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum, her kesime ulaşmaya gayret ediyoruz, bizim derdimiz Ardeşen, gelecek nesiller için, büyük Ardeşen için çabalarımız, Muaffak olacağımıza inancımız tam,1 Nisan sabahı Ardeşen Kemal Eksilmez Belediye Başkanı olarak görecekler Tüm Ardeşen’iler, bizler Ardeşen sevdalılarız 7/24 kendimizi çalışacağız, hiçbir şekilde adam kayırma, haksızlık, yapmayacağız, bunlar bizim için bir ilkedir “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır”(hadis-i şerif) düsturu ile çizgimizi bozmayacağız dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.