Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu Ardeşen’de

Ardeşen 19.03.2024 - 13:58, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu Ardeşen’de

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’e ziyarette bulundu.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’e ziyarette bulundu. Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu İlçe Kaymakamlığının ardından İlçe Belediye başkanlığına da bir ziyarette bulundu. Şamlıoğlu ve beraberinde Ardeşen İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Ardeşen ilçe Milli Eğitim Müdür Ali Reşat Yazar, Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ofluoğlu, Bakan Şamlıoğlu’nun Özel Kalemi Cihan Bayraktar ve Bakan Danışmanı Burhan Okutan eşlik etti. Başkanlık makamında ilçe ve bölge hakkında bir süre sohbet eden heyete Başkan Avni Kahya İlçe için düşündükleri ve projelendir hakkında brifing verdi. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ziyaretle ilgili şunları kaydetti; “Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu’nu İlçemizde ağırladık. Sayın Bakanımıza, turizm adına İlçemizde planladığımız proje hakkında bilgi verme fırsatı bulduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür eder çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim.” Diye konuştu. Haber: Murat UÇKAN
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’e ziyarette bulundu.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’e ziyarette bulundu.



Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu İlçe Kaymakamlığının ardından İlçe Belediye başkanlığına da bir ziyarette bulundu. Şamlıoğlu ve beraberinde Ardeşen İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Ardeşen ilçe Milli Eğitim Müdür Ali Reşat Yazar, Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ofluoğlu, Bakan Şamlıoğlu’nun Özel Kalemi Cihan Bayraktar ve Bakan Danışmanı Burhan Okutan eşlik etti.


Başkanlık makamında ilçe ve bölge hakkında bir süre sohbet eden heyete Başkan Avni Kahya İlçe için düşündükleri ve projelendir hakkında brifing verdi.


Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ziyaretle ilgili şunları kaydetti; “Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu’nu İlçemizde ağırladık. Sayın Bakanımıza, turizm adına İlçemizde planladığımız proje hakkında bilgi verme fırsatı bulduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür eder çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim.” Diye konuştu.

Haber: Murat UÇKAN






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.