Bakan Ayder ve Tunca Yolu Hakkında Konuştu

Ardeşen 27.03.2024 - 15:00, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:51 2615+ kez okundu.
 

Bakan Ayder ve Tunca Yolu Hakkında Konuştu

Bakan Ayder ve Tunca Yolu Hakkında Konuştu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Ardeşen’de basın mensuplarının sorularını yanıtadır. Bakan Uraloğlu Ardeşen Çamlıhemşin Ayder Yolu Tunca bağlantısını ziyaret ettik. Rize’de bİR dizi programa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Ardeşen İlçesine özel zaman ayırarak önce AK Parti Ardeşen İlçe Teşkilatına uğrayarak burada Aday Said Yaşıyanın Ardeşen ve bölge için düşündüğü projeleri dinledi. Bakan Uraloğlu daha sonra Ardeşen Çamlıhemşin Ayder Yolu Tunca bağlantısını ziyaret ederek çalışmalar hakkında basının sorularını yanıtladı.        
Bakan Ayder ve Tunca Yolu Hakkında Konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Ardeşen’de basın mensuplarının sorularını yanıtadır. Bakan Uraloğlu Ardeşen Çamlıhemşin Ayder Yolu Tunca bağlantısını ziyaret ettik.

Rize’de bİR dizi programa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Ardeşen İlçesine özel zaman ayırarak önce AK Parti Ardeşen İlçe Teşkilatına uğrayarak burada Aday Said Yaşıyanın Ardeşen ve bölge için düşündüğü projeleri dinledi.

Bakan Uraloğlu daha sonra Ardeşen Çamlıhemşin Ayder Yolu Tunca bağlantısını ziyaret ederek çalışmalar hakkında basının sorularını yanıtladı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.