Bağımsız Aday Kumbasar Seçmeniyle Buluştu

Ardeşen 27.03.2024 - 15:42, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:42 2587+ kez okundu.
 

Bağımsız Aday Kumbasar Seçmeniyle Buluştu

Bağımsız Aday Kumbasar Seçmeniyle Buluştu
Tunca Bağımsız Belediye Başkanı İbrahim Kumbasar seçmenleriyle İftarda bir araya geldi. Tunca Belediyesinde Bağımsız Belediye Başkanı olarak adaylığını koyan İbrahim Kumbasar iftar programı düzenleyerek Tuncalı seçmenleriyle bir araya geldi. Tunca için, hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Kumbasar, Tunca için çalışan ve bir tek taş dahi koyan herkese teşekkür ederim. Geçmişte belediye başkanlarımızın önemli emek ve hizmetleri var onlara teşekkür ederim, şimdi de bizler dedemizin, babamızın hizmet yolunda Tnca’yı ayağa kaldıracağız. Diye konuştu. Tunca Bağımsız Belediye Başkan Adayı İbrahim Kumbasar Belediye Meclis Üyesi Adayları İsmail Aytemiz Kemal Çakır Özcan Gül Mustafa Yılmaz Barış Sofuoğlu Ahmet Çukur      
Bağımsız Aday Kumbasar Seçmeniyle Buluştu

Tunca Bağımsız Belediye Başkanı İbrahim Kumbasar seçmenleriyle İftarda bir araya geldi.

Tunca Belediyesinde Bağımsız Belediye Başkanı olarak adaylığını koyan İbrahim Kumbasar iftar programı düzenleyerek Tuncalı seçmenleriyle bir araya geldi.

Tunca için, hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Kumbasar, Tunca için çalışan ve bir tek taş dahi koyan herkese teşekkür ederim. Geçmişte belediye başkanlarımızın önemli emek ve hizmetleri var onlara teşekkür ederim, şimdi de bizler dedemizin, babamızın hizmet yolunda Tnca’yı ayağa kaldıracağız. Diye konuştu.

Tunca Bağımsız Belediye Başkan Adayı İbrahim Kumbasar

Belediye Meclis Üyesi Adayları

İsmail Aytemiz

Kemal Çakır

Özcan Gül

Mustafa Yılmaz

Barış Sofuoğlu

Ahmet Çukur

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.