Ardeşen’de Anlamlı İftar Buluşması

Ardeşen 19.03.2024 - 11:33, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 kez okundu.
 

Ardeşen’de Anlamlı İftar Buluşması

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı ve daire müdürleri, Ardeşen İlçesinde bulunan Şehit aileleri, Gazi ve yakınlarıyla aynı sofrada İftar açtı.
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı ve daire müdürleri, Ardeşen İlçesinde bulunan Şehit aileleri, Gazi ve yakınlarıyla aynı sofrada İftar açtı. İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesinde verilen İftar yemeğinde Kaymakam Ferhat Altar ve Belediye BAŞKANI Avni Kahya başta olmakla birlikte, İlçede görev yapan daire müdürlerinin her bir şehit ailesi, gazi ve gazi yakınlarının yanında iftar açması gözden kaçmaz iken, Ardeşen Belediyesi tarafından Ardeşen’li olup 1. Dünya Savaşında şehit düşen kahramanların isimlerinin yer aldığı bir de dergi dağıtıldı. İlçe Kaymakamı Ferhat Altay; “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle Aziz Şehitlerimizin aileleri, Kahraman Gazilerimiz ve aileleriyle iftarda bir araya geldik. Vatan perver her bir şehidimizin evlatları ve aileleri bize emanettir, Kahraman gazilerimiz ve aileleri için de yaşamları boyunca devletimizin her imkanı onlara helaldir. Zaferlerin kazanılması, kahramanlık destanlarının büyüklüğüyle ölçülür, İşte! Çanakkale’de yazılan Kahramanlık destanları atalarımızın tek bir karış vatan toprağı için ne denli bir mücadele verdiklerine bir örnektir. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Kahraman Gazilerimizi de şükranla anıyoruz.” Diye konuştu. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya; “ Ecdadımızın kanlarının son damlasına kadar bu cennet vatan için mücadele etmesinin üzerinden 109 yıl geçti ve bizlere emanet olan bu toprakları yeni nesillere aynı ruh ve şuurla aktarmak için kahramanlarımızın destansı mücadelelerini bizden sonra gelen nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Bu anlamda İftar yemeğimize katılan haziruna teşekkür ederimken, bu vatan için verdikleri mücadeleler için tüm şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı bir kez daha iletiyoruz.” Dedi.   Haber: Murat UÇKAN
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı ve daire müdürleri, Ardeşen İlçesinde bulunan Şehit aileleri, Gazi ve yakınlarıyla aynı sofrada İftar açtı.
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı ve daire müdürleri, Ardeşen İlçesinde bulunan Şehit aileleri, Gazi ve yakınlarıyla aynı sofrada İftar açtı.


İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesinde verilen İftar yemeğinde Kaymakam Ferhat Altar ve Belediye BAŞKANI Avni Kahya başta olmakla birlikte, İlçede görev yapan daire müdürlerinin her bir şehit ailesi, gazi ve gazi yakınlarının yanında iftar açması gözden kaçmaz iken, Ardeşen Belediyesi tarafından Ardeşen’li olup 1. Dünya Savaşında şehit düşen kahramanların isimlerinin yer aldığı bir de dergi dağıtıldı.


İlçe Kaymakamı Ferhat Altay;18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle Aziz Şehitlerimizin aileleri, Kahraman Gazilerimiz ve aileleriyle iftarda bir araya geldik. Vatan perver her bir şehidimizin evlatları ve aileleri bize emanettir, Kahraman gazilerimiz ve aileleri için de yaşamları boyunca devletimizin her imkanı onlara helaldir. Zaferlerin kazanılması, kahramanlık destanlarının büyüklüğüyle ölçülür, İşte! Çanakkale’de yazılan Kahramanlık destanları atalarımızın tek bir karış vatan toprağı için ne denli bir mücadele verdiklerine bir örnektir. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Kahraman Gazilerimizi de şükranla anıyoruz.” Diye konuştu.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya; “ Ecdadımızın kanlarının son damlasına kadar bu cennet vatan için mücadele etmesinin üzerinden 109 yıl geçti ve bizlere emanet olan bu toprakları yeni nesillere aynı ruh ve şuurla aktarmak için kahramanlarımızın destansı mücadelelerini bizden sonra gelen nesillere aktarmaya devam edeceğiz.


Bu anlamda İftar yemeğimize katılan haziruna teşekkür ederimken, bu vatan için verdikleri mücadeleler için tüm şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı bir kez daha iletiyoruz.” Dedi.

 

Haber: Murat UÇKAN













Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.