Ardeşen Genç Ofisine Kavuştu

Ardeşen 20.03.2024 - 16:20, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 kez okundu.
 

Ardeşen Genç Ofisine Kavuştu

Ardeşen Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Rize İl Spor Müdürlüğü ortak projede İlçeye Genç Ofis kazandırıldı
Ardeşen Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Rize İl Spor Müdürlüğü ortak projede İlçeye Genç Ofis kazandırıldı. Ardeşen Belediyesinin ek binası çatı katında yer alan ve yıllarca atıl durumda olan bir katın dönüştürülerek genç ofise çevrilmesi tamamlandı. Bakanlık ve İl Gençlik Spor Müdürlüğünce, gençlerin sosyal aktivitelerini planlayacağı, kitap okuyup ders çalışabileceği, müzik yapıp oyun oynayabilecekleri bir ortam oluşturdu.   Belediyenden yapılan açıklamada; “Atıl alanları aktif hale dönüştürüyoruz. Belediyemi ek binada 15 yılı aşkın atıl durumda olan çatı katını, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Rize İl Spor Müdürlüğümüz ile ortak protokolle Genç Ofis’e dönüştürdük. Belediyemiz ve Rize İl Spor Müdürlüğümü arasında Başkanımız Avni Kahya ve İl Müdürü Ramazan Öztürkle karşılıklı atılan imzalarla da bunu resmileştirdik. Gençlerimizin çeşitli faaliyetlerde bulunacağı Genç Ofis İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.” Paylaşımı yapıldı. Haber: Murat UÇKAN
Ardeşen Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Rize İl Spor Müdürlüğü ortak projede İlçeye Genç Ofis kazandırıldı
Ardeşen Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Rize İl Spor Müdürlüğü ortak projede İlçeye Genç Ofis kazandırıldı.


Ardeşen Belediyesinin ek binası çatı katında yer alan ve yıllarca atıl durumda olan bir katın dönüştürülerek genç ofise çevrilmesi tamamlandı. Bakanlık ve İl Gençlik Spor Müdürlüğünce, gençlerin sosyal aktivitelerini planlayacağı, kitap okuyup ders çalışabileceği, müzik yapıp oyun oynayabilecekleri bir ortam oluşturdu.

 

Belediyenden yapılan açıklamada; “Atıl alanları aktif hale dönüştürüyoruz. Belediyemi ek binada 15 yılı aşkın atıl durumda olan çatı katını, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Rize İl Spor Müdürlüğümüz ile ortak protokolle Genç Ofis’e dönüştürdük.

Belediyemiz ve Rize İl Spor Müdürlüğümü arasında Başkanımız Avni Kahya ve İl Müdürü Ramazan Öztürkle karşılıklı atılan imzalarla da bunu resmileştirdik.

Gençlerimizin çeşitli faaliyetlerde bulunacağı Genç Ofis İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.” Paylaşımı yapıldı.

Haber: Murat UÇKAN









Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.