Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek Semineri

Ardeşen 25.04.2024 - 17:07, Güncelleme: 25.04.2024 - 17:24 1343 kez okundu.
 

Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek Semineri

Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek Semineri
Ardeşen Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile odamız işbirliğinde TKDK IPARD III Dönemi Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. 24 Nisan 2024 Çarşamba günü odamız ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, ticari işletmeler, özel sektör işletmeleri, yatırımcı diğer kuruluş temsilcileri ve girişimcilerimiz katılım sağladı. TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığımızın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 2024 yılı içinde kaynağı Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD III Dönemi Programı çerçevesinde; Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar tedbirinden yapım işi, makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımları desteğinin detaylarına ve başvuru koşullarına ilişkin sunumlar eşliğinde bilgilendirme yaptı. Koordinatör Aydoğdu yapmış olduğu sunumda; TKDK’ nın yapısı, görev ve sorumlukları, desteklenen iller, yapılan hibe destekleri, Avrupa Birliği (AB) ile yürütülen IPARD programının amaçları ve bu programın içeriği, programdan faydalanan iller hakkında bilgiler verdi. TKDK’ dan hibe nasıl alınır? Destek verilmeye uygun yatırım alanları nelerdir? Başvuru için gerekli olan şartları ve yatırımı tamamlanan projelerden örnek kesitler vererek, katılımcıların sorularını cevapladı.
Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek Semineri

Ardeşen Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile odamız işbirliğinde TKDK IPARD III Dönemi Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

24 Nisan 2024 Çarşamba günü odamız ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, ticari işletmeler, özel sektör işletmeleri, yatırımcı diğer kuruluş temsilcileri ve girişimcilerimiz katılım sağladı.

TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığımızın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 2024 yılı içinde kaynağı Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD III Dönemi Programı çerçevesinde; Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar tedbirinden yapım işi, makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımları desteğinin detaylarına ve başvuru koşullarına ilişkin sunumlar eşliğinde bilgilendirme yaptı.

Koordinatör Aydoğdu yapmış olduğu sunumda; TKDK’ nın yapısı, görev ve sorumlukları, desteklenen iller, yapılan hibe destekleri, Avrupa Birliği (AB) ile yürütülen IPARD programının amaçları ve bu programın içeriği, programdan faydalanan iller hakkında bilgiler verdi. TKDK’ dan hibe nasıl alınır? Destek verilmeye uygun yatırım alanları nelerdir? Başvuru için gerekli olan şartları ve yatırımı tamamlanan projelerden örnek kesitler vererek, katılımcıların sorularını cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.