Kaymakam Altay Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Ardeşen 26.04.2024 - 18:44, Güncelleme: 26.04.2024 - 18:44 1609 kez okundu.
 

Kaymakam Altay Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Kaymakam Altay Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Rize / Ardeşen İlçe Kaymakamı Ferhat Altay Ardeşen’de görev yapan Basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ardeşen Gazeteciler Derneği üyesi olan gazetecilerle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Altay, Gazeteci arkadaşlarımızla her ay düzenli şekilde toplanmayı planlamaktayız dedi. Ardeşen’de medya sektöründe çalışan gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Altay İlçede görev yapan gazetecilerin sorunlarını dinledi. Yerel medya olarak ayakta kalmanın güçlüklerinden bahseden gazeteciler, yöneticilerden basının saha çalışmaları esnasında, doğru bilgiye ulaşarak halka gerçekleri aktarma adına pozitif ayrımcılık istedi. Basınla her ay düzineli şekilde toplanarak İlçe hakkında istişarelerde bulunacaklarını ifade eden Kaymakam Altay, halkın istek ve şikâyetleriyle ilgili vatandaşların sesi olan basın mensuplarının yerelde medya olarak işleri zor. Bu anlamda bizler, siz basın emekçileriyle birlikte çalışacağız. Diye konuştu. Ziyarette Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar Kaymakam Ferhat Altay’a plaket takdim etti.   Haber: Murat UÇKAN
Kaymakam Altay Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Rize / Ardeşen İlçe Kaymakamı Ferhat Altay Ardeşen’de görev yapan Basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ardeşen Gazeteciler Derneği üyesi olan gazetecilerle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Altay, Gazeteci arkadaşlarımızla her ay düzenli şekilde toplanmayı planlamaktayız dedi.

Ardeşen’de medya sektöründe çalışan gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Altay İlçede görev yapan gazetecilerin sorunlarını dinledi. Yerel medya olarak ayakta kalmanın güçlüklerinden bahseden gazeteciler, yöneticilerden basının saha çalışmaları esnasında, doğru bilgiye ulaşarak halka gerçekleri aktarma adına pozitif ayrımcılık istedi.

Basınla her ay düzineli şekilde toplanarak İlçe hakkında istişarelerde bulunacaklarını ifade eden Kaymakam Altay, halkın istek ve şikâyetleriyle ilgili vatandaşların sesi olan basın mensuplarının yerelde medya olarak işleri zor.

Bu anlamda bizler, siz basın emekçileriyle birlikte çalışacağız. Diye konuştu.

Ziyarette Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar Kaymakam Ferhat Altay’a plaket takdim etti.

 

Haber: Murat UÇKAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.