Halk oyunları ekipleri il birinciliği için yarıştı.

Ardeşen 15.04.2024 - 10:38, Güncelleme: 15.04.2024 - 10:38 1403 kez okundu.
 

Halk oyunları ekipleri il birinciliği için yarıştı.

Halk oyunları ekipleri il birinciliği için yarıştı.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Rize İl Birinciliği Müsabakaları Güneysu Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Güneysu Kapalı Spor Salonunda saat 13’te başlayan yarışlar minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleştirildi. Ekiplerin, Artvin, Rize ve Trabzon yöresi halkoyunları gösterileri ile katıldığı yarışma sonunda elde edilen dereceler şu şekilde.   Düzenlemesiz minikler kategorisinde Rize Halk Oyunları Spor Kulübü. Düzenlemeli minikler kategorisinde, Olimpik Spor Kulübü, Düzenlemesiz yıldızlar kategorisinde Rize Halk Oyunları Spor Kulübü, Düzenlemesiz gençler kategorisinde Rize Belediyesi Spor Kulübü, ve Düzenlemeli büyükler kategorisinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Kulübü birinci oldu. Yarışma sonucunda dereceye giren takımlara kupaları verildi.
Halk oyunları ekipleri il birinciliği için yarıştı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Rize İl Birinciliği Müsabakaları Güneysu Kapalı Spor Salonunda yapıldı.


Güneysu Kapalı Spor Salonunda saat 13’te başlayan yarışlar minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleştirildi.


Ekiplerin, Artvin, Rize ve Trabzon yöresi halkoyunları gösterileri ile katıldığı yarışma sonunda elde edilen dereceler şu şekilde.

 

Düzenlemesiz minikler kategorisinde Rize Halk Oyunları Spor Kulübü.

Düzenlemeli minikler kategorisinde, Olimpik Spor Kulübü,

Düzenlemesiz yıldızlar kategorisinde Rize Halk Oyunları Spor Kulübü,

Düzenlemesiz gençler kategorisinde Rize Belediyesi Spor Kulübü,

ve Düzenlemeli büyükler kategorisinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Kulübü birinci oldu.

Yarışma sonucunda dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.