Aynı Kavşak ve Yine Kaza Haberi

Ardeşen 26.04.2024 - 23:40, Güncelleme: 26.04.2024 - 23:43 1734 kez okundu.
 

Aynı Kavşak ve Yine Kaza Haberi

Aynı Kavşak ve Yine Kaza Haberi
Ardeşen Şehir girişinde meydana gelen trafik kazası vatandaşları çileden çıkarttı. Her hafta kaza meydana gelen bu kavşak için vatandaşlar yetkililere bir kez daha seslenerek, Trafik lambası isteklerini yeniledi. Ardeşen şehir merkezi girişindeki bu kavşakla ilgili vatandaşların taleplerini dile getirdiklerin haberini yayınlayalı bir gün geçmeden aynı yerde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili vatandaş yetkililere yeniden seslenerek, Trafik lambası konulması için burada can kaybının mı yaşanması bekleniyor diyerek sezmemişte bulundu. Haber: Salih NAVDAR
Aynı Kavşak ve Yine Kaza Haberi

Ardeşen Şehir girişinde meydana gelen trafik kazası vatandaşları çileden çıkarttı.

Her hafta kaza meydana gelen bu kavşak için vatandaşlar yetkililere bir kez daha seslenerek, Trafik lambası isteklerini yeniledi.

Ardeşen şehir merkezi girişindeki bu kavşakla ilgili vatandaşların taleplerini dile getirdiklerin haberini yayınlayalı bir gün geçmeden aynı yerde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili vatandaş yetkililere yeniden seslenerek, Trafik lambası konulması için burada can kaybının mı yaşanması bekleniyor diyerek sezmemişte bulundu.

Haber: Salih NAVDAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.