Ardeşen’de 23 Nisan Coşkusu

Ardeşen 23.04.2024 - 17:44, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:44 1562 kez okundu.
 

Ardeşen’de 23 Nisan Coşkusu

Ardeşen’de 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin Kaymakamlık önünde bulunan Atatürk anıtına sunumu ile başladı. İlçe erkânının katılımıyla yapılan çelenk sunma törenin ardından heyet kutlama programı için, RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Kapalı Spor Salonuna geçti Törene Kaymakam Ferhat Altay, Belediye Başkanı Enver Atagün, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı kutlamaları, öğrencilerin gösterileri ve şiirleriyle devam etti. Program sonunda dereceye giren öğrencilere hediye takdimi gerçekleştirildi. Haber: Salih NAVDAR
Ardeşen’de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin Kaymakamlık önünde bulunan Atatürk anıtına sunumu ile başladı. İlçe erkânının katılımıyla yapılan çelenk sunma törenin ardından heyet kutlama programı için, RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Kapalı Spor Salonuna geçti

Törene Kaymakam Ferhat Altay, Belediye Başkanı Enver Atagün, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı kutlamaları, öğrencilerin gösterileri ve şiirleriyle devam etti.

Program sonunda dereceye giren öğrencilere hediye takdimi gerçekleştirildi.

Haber: Salih NAVDAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.