Mustafa Ön Görevinden Ayrıldı

Ardeşen 15.04.2024 - 14:07, Güncelleme: 15.04.2024 - 14:36 1466 kez okundu.
 

Mustafa Ön Görevinden Ayrıldı

Mustafa Ön Görevinden Ayrıldı
Ardeşen Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Ön emeklilik nedeniyle görevinden ağrıdı. Ardeşen Belediyesinde uzun yıllar görev alan Mustafa Ön emekliliği nedeniyle görevini bıraktı. Ardeşen Belediyesinde Başkan Yardımcısı görevini yürüten Ön emeklilik sürecini tamamlayarak görevinden ayrıldığını açıkladı. Mustafa ÖN Kimdir? 02.11.1964 Ardeşen’de dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi Ardeşen’de tamamladıktan sonra, 1985 – 86 yılları arasında Amasya 19 Mayıs üniversitesi meslek yüksekokulu Harita ve Kadastro bölümünden mezun oldu. Ön; 1991 yılından itibaren Ardeşen Belediyesinde çeşitli kademelerde çeşitli kademelerde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra 2024 yılı itibariyle Belediye Başkan Yardımcısı olarak emekli oldu.  
Mustafa Ön Görevinden Ayrıldı

Ardeşen Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Ön emeklilik nedeniyle görevinden ağrıdı.

Ardeşen Belediyesinde uzun yıllar görev alan Mustafa Ön emekliliği nedeniyle görevini bıraktı.

Ardeşen Belediyesinde Başkan Yardımcısı görevini yürüten Ön emeklilik sürecini tamamlayarak görevinden ayrıldığını açıkladı.

Mustafa ÖN Kimdir?

02.11.1964 Ardeşen’de dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi Ardeşen’de tamamladıktan sonra, 1985 – 86 yılları arasında Amasya 19 Mayıs üniversitesi meslek yüksekokulu Harita ve Kadastro bölümünden mezun oldu.

Ön; 1991 yılından itibaren Ardeşen Belediyesinde çeşitli kademelerde çeşitli kademelerde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra 2024 yılı itibariyle Belediye Başkan Yardımcısı olarak emekli oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.