Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ardeşen’de Emekli Fakat Girişimci Bir Kadın

Ardeşen 25.04.2024 - 22:17, Güncelleme: 25.04.2024 - 22:20 1467 kez okundu.
 

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ardeşen’de Emekli Fakat Girişimci Bir Kadın

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ardeşen’de Emekli Fakat Girişimci Bir Kadın
Kamuda uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekliliğinin ardından ticarete atılan Ardeşen eski Nüfus Müdürü Nihal Sever, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Girişimciliğiyle Öne Çıkarak, Nihal Çeyiz ve Turizm yöresel malzemeleri satış reyonu açtı.   Emeklilikten sonra üretmeye ve çalışmaya devam etmeyi seçen Nihal Severi iş yerinde ziyaret eden, Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası Başkanı İsmail Kuyumcu; “Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimizin ve kadınlarımızın önünü girişimcilik projeleriyle açmaktayız. Bu anlamda işletmecilerimizin sürdürülebilmeleri için altyapısını da oluşturuyoruz. Ancak bugün burada çok özel bir kadınla birlikteyiz; Kamuda İlçemize uzun yıllar hizmet etmiş ve Ardeşen Nüfus Müdürlüğü görevinde iken emekli olan Nihal Severi iş yerinde ziyarete geldik. Nihal Hanım, emeklilikten sonra çalışma hayatına devam ederek, üretmeyi seçen çok özel bir kadın. Cumhuriyetimizin 100. Yalında, kendisine 100. Yılın Kadın girişimcisi olarak anmak istiyorum. Her birey ben 50 yaşında 60 yaşında emekli oldum ve yoruldum dememeli, Bakın bizim yönetim kurulu üyelerimizin içinde ilerlemiş yaşına rağmen hala onursal başkanlık yapan isimler var. Bunun için Üreten ve çalışan herkesin yanındayız. Bu anlamda, Yoruldum cümlesinin aklımızdan çıkarmamız gerektiğine dikkat çeken Nihal hanımı kutluyorum. Diye konuştu.   Haber: Salih NAVDAR
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ardeşen’de Emekli Fakat Girişimci Bir Kadın

Kamuda uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekliliğinin ardından ticarete atılan Ardeşen eski Nüfus Müdürü Nihal Sever, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Girişimciliğiyle Öne Çıkarak, Nihal Çeyiz ve Turizm yöresel malzemeleri satış reyonu açtı.

 

Emeklilikten sonra üretmeye ve çalışmaya devam etmeyi seçen Nihal Severi iş yerinde ziyaret eden, Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası Başkanı İsmail Kuyumcu; “Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimizin ve kadınlarımızın önünü girişimcilik projeleriyle açmaktayız. Bu anlamda işletmecilerimizin sürdürülebilmeleri için altyapısını da oluşturuyoruz.

Ancak bugün burada çok özel bir kadınla birlikteyiz; Kamuda İlçemize uzun yıllar hizmet etmiş ve Ardeşen Nüfus Müdürlüğü görevinde iken emekli olan Nihal Severi iş yerinde ziyarete geldik.

Nihal Hanım, emeklilikten sonra çalışma hayatına devam ederek, üretmeyi seçen çok özel bir kadın. Cumhuriyetimizin 100. Yalında, kendisine 100. Yılın Kadın girişimcisi olarak anmak istiyorum.

Her birey ben 50 yaşında 60 yaşında emekli oldum ve yoruldum dememeli, Bakın bizim yönetim kurulu üyelerimizin içinde ilerlemiş yaşına rağmen hala onursal başkanlık yapan isimler var. Bunun için Üreten ve çalışan herkesin yanındayız.

Bu anlamda, Yoruldum cümlesinin aklımızdan çıkarmamız gerektiğine dikkat çeken Nihal hanımı kutluyorum. Diye konuştu.

 

Haber: Salih NAVDAR

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.