Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi

Ardeşen 27.03.2024 - 17:18, Güncelleme: 29.03.2024 - 10:39 2631+ kez okundu.
 

Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi

Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi
Ardeşen Deniz Mahallesi sahil girişi güzergahında Ardeşen Beleidyesince yapılan 100. Yıl caddesi bugün yapılan açılış töreniyle hizmete girdi. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Yer sahiplerinin rızası alınarak halkın hizmetine sunulan bu yolla ilgili emeği olanlara teşekkür ederek hizmet kurdelesini keserek yolu açtı. Başkan Avni Kahya açılışla ilgili; “İlçemize değer katan projelerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaya devam etmekteyiz. Ardeşen şehir giriş güzergâhında trafik sorununa yeni alternatifler için düşündüğümüz 100. Yıl caddemiz, uzun zamandır bir düzen bekleyen Behzat Atagün caddemiz ve Düzmahalle Peroma caddemiz ile Atatürk caddesi yaya kaldırımı üst yapı çalışmalarımızın toplu açılışını gerçekleştirdik. Aşılış törenimize katılan her kese teşekkür ederiz. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.” Paylaşımında bulundu. Haber: Murat UÇKAN    
Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi

Ardeşen Deniz Mahallesi sahil girişi güzergahında Ardeşen Beleidyesince yapılan 100. Yıl caddesi bugün yapılan açılış töreniyle hizmete girdi.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Yer sahiplerinin rızası alınarak halkın hizmetine sunulan bu yolla ilgili emeği olanlara teşekkür ederek hizmet kurdelesini keserek yolu açtı.

Başkan Avni Kahya açılışla ilgili; “İlçemize değer katan projelerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaya devam etmekteyiz.

Ardeşen şehir giriş güzergâhında trafik sorununa yeni alternatifler için düşündüğümüz 100. Yıl caddemiz, uzun zamandır bir düzen bekleyen Behzat Atagün caddemiz ve Düzmahalle Peroma caddemiz ile Atatürk caddesi yaya kaldırımı üst yapı çalışmalarımızın toplu açılışını gerçekleştirdik.

Aşılış törenimize katılan her kese teşekkür ederiz.

İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.” Paylaşımında bulundu.

Haber: Murat UÇKAN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.