Ankara Pazarlılar Derneğinden, Pazar ve Ardeşen’e Ziyaret

Ardeşen 22.04.2024 - 16:29, Güncelleme: 22.04.2024 - 16:29 1890 kez okundu.
 

Ankara Pazarlılar Derneğinden, Pazar ve Ardeşen’e Ziyaret

Ankara Pazarlılar Derneğinden, Pazar ve Ardeşen’e Ziyaret
Pazar Belediyesi, CHP Pazar İlçe Teşkilatı, Pazar Muhtarlar Derneği, Ardeşen Belediyesi, Ardeşeninsesi Gazetesi ve Ardeşen Gazeteciler Derneğini ziyaret eden heyet bölgedeki temasların ardından Ankara’ya dönecek. Ankara Rize Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri sırasıyla Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün ve Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar’ı ziyaret ederek Dernek plaketi takdim etti. Ankara Rize Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Ardeşenin sesi Gazetesi ve Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar’a ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Dernek Başkanı Selahaddin Bal, Ali parlak Başkanı yardımcısı, Nizamettin çiçek Başkan yardımcısı, Bengü Şahinbaş yönetim kurulu üyesi, Avukat Nazm Akın, Veysel Atacan onursal başkanı ve Dr. Turgay Şanal sayman Dernek Başkanı Bal, Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Navdar’a Ankara Rize Pazar Derneğinin bir plaketini takdim ederek, 2-5 Mayıs tarihlerinden Ankara’da düzenlenecek olan Rize Günlerine de davet etti. Haber: Murat UÇKAN
Ankara Pazarlılar Derneğinden, Pazar ve Ardeşen’e Ziyaret

Pazar Belediyesi, CHP Pazar İlçe Teşkilatı, Pazar Muhtarlar Derneği, Ardeşen Belediyesi, Ardeşeninsesi Gazetesi ve Ardeşen Gazeteciler Derneğini ziyaret eden heyet bölgedeki temasların ardından Ankara’ya dönecek.

Ankara Rize Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri sırasıyla Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün ve Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar’ı ziyaret ederek Dernek plaketi takdim etti.

Ankara Rize Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Ardeşenin sesi Gazetesi ve Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar’a ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Dernek Başkanı Selahaddin Bal, Ali parlak Başkanı yardımcısı, Nizamettin çiçek Başkan yardımcısı, Bengü Şahinbaş yönetim kurulu üyesi, Avukat Nazm Akın, Veysel Atacan onursal başkanı ve Dr. Turgay Şanal sayman

Dernek Başkanı Bal, Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Navdar’a Ankara Rize Pazar Derneğinin bir plaketini takdim ederek, 2-5 Mayıs tarihlerinden Ankara’da düzenlenecek olan Rize Günlerine de davet etti.

Haber: Murat UÇKAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.