Hediye Çekini Alan Çocukların, Bayram Coşkusu İkiye Katlandı

Ardeşen 23.04.2024 - 18:58, Güncelleme: 23.04.2024 - 18:58 1315 kez okundu.
 

Hediye Çekini Alan Çocukların, Bayram Coşkusu İkiye Katlandı

Hediye Çekini Alan Çocukların, Bayram Coşkusu İkiye Katlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramı olma özelliğini taşıyan bu bayram, Türkiye'de 1921'den itibaren "23 Nisan Millî Bayramı" adıyla kutlanmaya başladı. Tüm ülke genelinde kutlanan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rize’nin Ardeşen İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı kapsamında hafta içinde, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İlk ve orta dereceli okullarda öğrenciler arasında çeşitli yaraşmalar düzelendi. Düzenlenen bu yarışlarda dereceye giren öğrencilere, Ardeşen İlçe Kaymakamlığı öncülüğünde kurulan Ardeşen Teknoloji Eğitim Kültür ve Spor Derneği tarafından hazırlanan hediye çekleri verildi. Bu tür eğitime verilen desteğin ilerleyen dönemde daha da artacağını belirtildi. Yarışmaya katılarak ödül alan çocuklara bu ve bundan sonra yapılacak etkinliklere katılmaları için hediye çekleri vererek onları teşvik ederek cesaretlendiren Ardeşen Teknoloji Eğitim Kültür ve Spor Derneği yönetim kurulu ve tüm üyelerine biz basın mensupları olarak adına teşekkür ederiz. Bu vesileyle; Tüm dünya çocuklarının, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, yürek dolusu sevgiler sunuyoruz.   Haber: Salih NAVDAR  
Hediye Çekini Alan Çocukların, Bayram Coşkusu İkiye Katlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramı olma özelliğini taşıyan bu bayram, Türkiye'de 1921'den itibaren "23 Nisan Millî Bayramı" adıyla kutlanmaya başladı.

Tüm ülke genelinde kutlanan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rize’nin Ardeşen İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı kapsamında hafta içinde, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İlk ve orta dereceli okullarda öğrenciler arasında çeşitli yaraşmalar düzelendi. Düzenlenen bu yarışlarda dereceye giren öğrencilere, Ardeşen İlçe Kaymakamlığı öncülüğünde kurulan Ardeşen Teknoloji Eğitim Kültür ve Spor Derneği tarafından hazırlanan hediye çekleri verildi. Bu tür eğitime verilen desteğin ilerleyen dönemde daha da artacağını belirtildi.

Yarışmaya katılarak ödül alan çocuklara bu ve bundan sonra yapılacak etkinliklere katılmaları için hediye çekleri vererek onları teşvik ederek cesaretlendiren Ardeşen Teknoloji Eğitim Kültür ve Spor Derneği yönetim kurulu ve tüm üyelerine biz basın mensupları olarak adına teşekkür ederiz.

Bu vesileyle; Tüm dünya çocuklarının, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, yürek dolusu sevgiler sunuyoruz.

 

Haber: Salih NAVDAR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.