Bizde Neden Turizm Uygulama Oteli Yok.

Ardeşen 25.04.2024 - 17:53, Güncelleme: 25.04.2024 - 17:53 1342 kez okundu.
 

Bizde Neden Turizm Uygulama Oteli Yok.

Bizde Neden Turizm Uygulama Oteli Yok.
Güneş, Kum ve Deniz üçlemesinden sıkılan tatilciler, Doğa, Yeşillik ve Yayla turizmine yöneliyor. Bu bağlamda Doğu Karadeniz bölgesi, önümüzdeki yıllar için turist planlaması yapmaya başladı. Hava limanı ve sahil bandında kesintisiz bir kara yolu ağına sahip olan Rize ve İlçeleri de Turizm Uygulama Oteli İstiyor. Bünyesinde Turizm Fakültesi ve Turizm Lisesi barındıran Ardeşen İlçesine neden bir uygulama oteli yok. Yüzlerce öğrencinin eğitim aldığı İlçede eğitimi uygulamaya dönüştürme adına bir alanın eksikliğini yaşayan öğrencilerin ortak dili Ardeşen İlçesinde Turizm Uygulama oteli yapılması yönünde. Kamuoyunda konuşulan bu konu ile ilgili bugün bir ziyaret paylaşımı sosyal medyaya yansıdı. Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu Rize-Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Okul Müdürü Kemal Kalender ile bir araya geldi. Bölgemizin ve ilçemizin turizm potansiyeli, turizm ile ilgili yapılan ve yapılabilecek çalışmalar, turizm sektörü için nitelikli ara elaman ihtiyacı konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yiyecek, içecek ve konaklama alanlarında eğitim almakta olan öğrencilerimizin staj imkânları, iş deneyimi kazanmaları ve mesleki gelişimlerini optimum seviyeye çıkarmak amacıyla ve almış oldukları teorik bilgileri pratiğe dökebilecekleri “Uygulama Oteli” projesinin ivedilikle hayata geçirilmesinin oldukça önemli olduğuna vurgu yapıldı. Ardeşen TSO olarak, Okul Müdürümüz Kemal Kalender’e misafirperverlikleri, sıcak sohbetleri ve kıymetli fikirleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
Bizde Neden Turizm Uygulama Oteli Yok.

Güneş, Kum ve Deniz üçlemesinden sıkılan tatilciler, Doğa, Yeşillik ve Yayla turizmine yöneliyor. Bu bağlamda Doğu Karadeniz bölgesi, önümüzdeki yıllar için turist planlaması yapmaya başladı.

Hava limanı ve sahil bandında kesintisiz bir kara yolu ağına sahip olan Rize ve İlçeleri de Turizm Uygulama Oteli İstiyor.

Bünyesinde Turizm Fakültesi ve Turizm Lisesi barındıran Ardeşen İlçesine neden bir uygulama oteli yok. Yüzlerce öğrencinin eğitim aldığı İlçede eğitimi uygulamaya dönüştürme adına bir alanın eksikliğini yaşayan öğrencilerin ortak dili Ardeşen İlçesinde Turizm Uygulama oteli yapılması yönünde.

Kamuoyunda konuşulan bu konu ile ilgili bugün bir ziyaret paylaşımı sosyal medyaya yansıdı.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu Rize-Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Okul Müdürü Kemal Kalender ile bir araya geldi.

Bölgemizin ve ilçemizin turizm potansiyeli, turizm ile ilgili yapılan ve yapılabilecek çalışmalar, turizm sektörü için nitelikli ara elaman ihtiyacı konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yiyecek, içecek ve konaklama alanlarında eğitim almakta olan öğrencilerimizin staj imkânları, iş deneyimi kazanmaları ve mesleki gelişimlerini optimum seviyeye çıkarmak amacıyla ve almış oldukları teorik bilgileri pratiğe dökebilecekleri “Uygulama Oteli” projesinin ivedilikle hayata geçirilmesinin oldukça önemli olduğuna vurgu yapıldı.

Ardeşen TSO olarak, Okul Müdürümüz Kemal Kalender’e misafirperverlikleri, sıcak sohbetleri ve kıymetli fikirleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.