Kocası teslim etti kardeşi öldürdü

Adana'da 3 çocuk annesi kadının su kanalında cesedi bulunmuştu...

27 Şubat 2012 Pazartesi 15:43
Kocası teslim etti kardeşi öldürdü
 Boşandıktan sonra kürtaj yaptıran ablasını eski eniştesinden ‘teslim alıp’ öldüren 23 yaşındaki kardeş için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.

Boğazı ve bilekleri kesik cesedi su kanalında bulunan 3 çocuk annesi kadının, aile meclisi kararıyla öldürüldüğü idda edildi.

Adana’da, üç çocuk annesi Hediye Bayar’ın (25) cesedi, 16 Ekim 2010’da, su kanalında boğazı ve bilekleri kesilmiş halde bulundu.

Öldürülmeden iki gün önce eşi Murat Pamuk’tan boşandığı, bir gün önce de özel hastanede kürtajla 3 aylık bebeğini aldırdığı anlaşılan genç kadının, kocası dışında başka bir kişiden hamile kaldığı için aile meclisi kararıyla öldürüldüğü iddiası üzerine kardeşi Mustafa Bayar (23) tutuklandı.

Amca ve enişteye de dava
Bayar hakkında ‘yakın akrabayı öldürme’, tutuksuz yargılanan amcası İbrahim Bayar (48) ile halasının kocası Bekir Bayar (45) hakkında da ‘yakın akrabayı öldürme suçuna azmettirme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Sanıkların yargılanmasına Adana 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Ablasını eski kocasından teslim aldıktan sonra, önce İstanbul’daki ağabeyinin yanına, ardından da diğer ablasının yanına götürmek istediğini belirten Bayar, “Küfrederek bana saldırdı. Ben de elimdeki bıçağı rastgele salladım. Salladığım bıçak boğazını kesmiş” dedi. Bayar ilk ifadesinde de “Geneleve düşmesin diye öldürdüm” demişti.

Hediye Bayar’ın eski kocası Murat Pamuk da, “Beni aldattığı için konuşarak boşandık. İlaç içtiği için götürdüğüm hastanede de kürtaj yaptılar. Hastaneden ayrıldıktan sonra da kardeşine teslim ettim. Sonrasını bilmiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

    Yorumlar

banner160
Arşiv