Başkan Gültekin’den Anlamlı Ziyaret

Ardeşen belediye Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Ardeşen İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Er ve yönetim kurulu üyeleri Fındıklı ve Pazar’da Yaşlı Bakım evini ziyaret etti.

13 Temmuz 2017 Perşembe 21:56
Başkan Gültekin’den Anlamlı Ziyaret
 Yaşlılara özel bir ziyarette bulunan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Ardeşen Kadın kolları Başkanı Saniye Er ve Kadın Kolları üyeleri Fındıklı ve Pazar’da bulunan yaşlı bakım evlerinde her odanın kapısını çalarak yaşlıları ziyaret edip çeşitli hediyeler verdi.



Heyet ilk olarak, Fındıklı huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek burada yaşlı ve bakıma muhtaç hastalarla uzun sohbetlerde bulundu ve çeşitli hediyeler dağıttı. Heyet daha sonra Pazar engelli bakım evine ziyarette bulundu.



Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin yapılan ziyaretler sonrası bir açıklama yaptı; Ömür denen bu yolda yalnız isen; İhtiyarlık denen şey, beyaz saçlardan ve yüz buruşukluğundan ziyade, gönül yorgunluğu olur insana. Bu anlamda bugün AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Saniye ER ve yönetim kurulu üyeleriyle, Fındıklı huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi ve Pazar engelli bakım evine ziyarette bulunduk. Uzun sohbet etme fırsatı bulduğumuz yaşlılarımızın ellerini öpüp hayır dualarını istedik.



























































































 

    Yorumlar

banner160
Arşiv