Rize’de Yapılan Bilek Güreşi Turnuvasında Pazar SHL Adeta Madalya Bırakmadı

Bilek güreşi gençler Rize il turnuvasına katılan takımlar arasında Pazar Sivil Havacılık Lisesi turnuvada; adeta madalya bırakmadı. Elde edilen bu başarı sonrası Pazar SHL Mart ayında Erzincan’da yapılacak olan grup şampiyonasında Rize’yi temsil edecek.

19 Şubat 2020 Çarşamba 08:54
Rize’de Yapılan Bilek Güreşi Turnuvasında Pazar SHL Adeta Madalya Bırakmadı
Rize’de Okul Sporları kapsamında yapılan Bilek güreşi gençler il turnuvası karşılaşmaları tamamlandı. Bu anlamda Pazar SHL genç kız ve erkeklerde önemli başarılar elde ederek 15 Mart 2020 de Erzincan ilinde yapılacak olan gurup şampiyonasında Rize’yi temsil etme hakkı kazandı.


Yapılan; Rize Gençler Bilek Güreşi müsabakalarda; Kızlarda Zehra Birinci 40 kg sağ sol kolda, İdil Navdar 50 kg sol kolda, Gamze Nur Memoğlu 50 kg sağ kolda, Sahra Karahan 55 kg sol kolda, Rabia Yavaşı +65 kg sağ kolda İl birincisi yine kızlarda Tuana Avcılar 65 kg 2., Hatice Sıla Okur 55 kg 3.sü olurken. Okul olarak ta genç kızlar İl birinciliği elde edildi.

Öte yandan; Erkeklerde İsmet Kaboğlu 65 kg sağ kolda, Furkan demirbaş 65 kg sol kolda İl ikincisi ve Vatan Hacıfazlıoğlu genç erkek A kategorisinde 55 kg da il 2. Oldu.

Alınan bu dereceler neticesinde 15 Mart 2020 de Erzincan ilinde yapılacak olan gurup şampiyonasında Rize’yi okul olarak Pazar SHL 5 kız 2 erkek öğrenci olarak temsil edecek.



















    Yorumlar

banner160
Arşiv