Ardeşenspor Eski Şöhretler Takımı Yılar Sonra Sahada. Merhum Ahmet Özcan Turnuvası Final Öncesi Futbol Şöleni.

Ardeşende devam eden futbol turnuvası final öncesi yapılan Ardeşenspor eski şöhretleri karşılaşması nefes kesen bir mücadeleye sahne olurken, karşılaşma berabere sonuçlandı.

21 Haziran 2022 Salı 05:53
Ardeşenspor Eski Şöhretler Takımı Yılar Sonra Sahada. Merhum Ahmet Özcan Turnuvası Final Öncesi Futbol Şöleni.

Ardeşende devam eden futbol turnuvası final öncesi yapılan Ardeşenspor eski şöhretleri karşılaşması nefes kesen bir mücadeleye sahne olurken, karşılaşma berabere sonuçlandı.


Ardeşenspor’un eski futbolcuları 13 Aralık 2020’de hayatını kaybeden Gazeteci Ahmet Özcan anısına; Ahmet Özcan Altın Gol Ligi futbol turnuvası Finali öncesi gösteri maçı yaptılar.

Karşılaşma kıyasıya bir mücadeleye sahne olurken Ardeşesporun eski futbolcuları sahaya geçmişten gelen bir özlem ile çıktılar. Birlik beraberlik ve dostluk içinde geçen karşılaşmalarda eski şöhretler sahada performanslarından hiçbir şey kaybolmamışçasına performans sergileyerek futbol oynadılar.

Ardeşenesporun eski futbol şöhretlerinin mücadelesi 3-3 berabere sonuçlanırken, futbolcular eski günleri yad etiler ve kazanan dostluk oldu.

Bu muhteşem organizasyona Ardeşenspor eski futbol şöhretleri olarak katılım sağlayan:

Ayakta duranlar Sami Öney, Yalçın Türkoğlu, Sait Eskiçırak, Burhan Üstoğlu, Cihan Yapıcı, Mehmet Hasanoğlu, Zeki Çevik, Ali Kabaoğlu, Ayhan Kabaoğlu, Erdoğan Özcan, Recep Eksilmez, Kenan Demiroğlu

Oturanlar : Selim Kabaoğlu, Dilaver Nebioğlu, Ahmet Taşkın, Sedat Kabaoğlu, Şeref Yerebakan, Oğuz Erdoğan, Turgut Civelek, Cihan Eskiçırak.

Bizler de Ardeşenin Sesi gazetesi ve Ardeşen Matbaası olarak Gazeteci ve Gazetemizin İmtiyaz sahibi Merhum Ahmet Özcan’ın adı verilerek yapılan bu anlamlı organizasyon için başta Fikret Kabaoğlu’na ekibine, Ardeşenspor Eski Şöhretler Futbolcularına, sponsorlara ve turnuvaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Haber: Murat UÇKAN

 

    Yorumlar

banner153
Arşiv