Ardeşen’de Geleneksel personel Bayramlaşması yapıldı

Ardeşen 05.04.2024 - 23:38, Güncelleme: 05.04.2024 - 23:38 2703 kez okundu.
 

Ardeşen’de Geleneksel personel Bayramlaşması yapıldı

Ardeşen’de Geleneksel personel Bayramlaşması yapıldı
Ardeşen Belediyesi tarafından her bayram yapılan personel bayramlaşması düzenlendi. Bayramlaşma programına Ardeşen İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı Enver Atagün, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ö. Faruk Buçan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla her bayram olduğu gibi Ardeşen Belediyesi geleneksel personel Bayramlaşmasını tamamladı. Yapılan Bayramlaşma töreninde Belediyeden görev süresi dolarak emekli olan, Başkan yardımcısı Mustafa Ön bir veda konuşması yaparak 35 yıllık çalışma hayatında görev aldığı süre için mesai arkadaşlarından helallik istedi. Bayramlaşma töreninde sırasıyla Belediye Başkanı Enver Atagün ve İlçe Kaymakamı Ferhat Altay birer konuşma yaptı ve sonrasında Belediye Birim Müdürleri ve personele bayramlaşıldı.   Haber: Murat UÇKAN
Ardeşen’de Geleneksel personel Bayramlaşması yapıldı

Ardeşen Belediyesi tarafından her bayram yapılan personel bayramlaşması düzenlendi.

Bayramlaşma programına Ardeşen İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı Enver Atagün, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ö. Faruk Buçan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla her bayram olduğu gibi Ardeşen Belediyesi geleneksel personel Bayramlaşmasını tamamladı.

Yapılan Bayramlaşma töreninde Belediyeden görev süresi dolarak emekli olan, Başkan yardımcısı Mustafa Ön bir veda konuşması yaparak 35 yıllık çalışma hayatında görev aldığı süre için mesai arkadaşlarından helallik istedi.

Bayramlaşma töreninde sırasıyla Belediye Başkanı Enver Atagün ve İlçe Kaymakamı Ferhat Altay birer konuşma yaptı ve sonrasında Belediye Birim Müdürleri ve personele bayramlaşıldı.

 

Haber: Murat UÇKAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ardeseninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.